Van der Valk hotel Dennenhof blijft in beweging – Ook in 2022 de perfecte plek voor meetings, events of telewerk

Bent u opzoek naar een aangename plek waar u veilig in alle rust en stilte kan vergaderen of evenementen kan organiseren? Dan bent u bij Van der Valk Dennenhof aan het juiste adres. Het Van der Valk Hotel is gelegen op de Bredabaan 940 te Brasschaat en omringt door een mooi stukje Vlaamse natuur. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk te bereiken met de wagen en het openbaar vervoer.

Ons hotel bestaat uit twee gebouwen. Het hoofdgebouw is nog niet zo lang geleden volledig vernieuwd en het tweede gebouw (Gebouw Zuid) zal in februari 2022 gerenoveerd worden” aldus Marc Wohrmann, eigenaar van Van der Valk Hotel Dennenhof. “Net zoals bij de renovaties aan het hoofdgebouw, zal de focus bij het renoveren van de 42 kamer op comfort, duurzaamheid en het milieu liggen” vervolledigt Pierre van den Broek, manager van Dennenhof. U hebt uiteraard ook de mogelijkheid om te overnachten in het Van der Valk hotel Dennenhof, wat meerdaagse meetings en evenementen is dus een extra troef.  U hebt hierbij de ruime keuze uit 8 verschillende soorten hotelkamers.

De geschikte vergaderruimte vinden voor je meetings is niet altijd een makkelijke taak. Daarom willen ze het bij Van der Valk Dennenhof zo makkelijk mogelijk maken. Melissa Goeyens, salesmanager van Dennenhof, stelt met de klant de geschikte formule samen. “Er is keuze uit  11 verschillende vergaderruimtes die geschikt zijn van 2 personen tot 250 personen. Zo vind je voor elke vergadering, evenement of bijeenkomst een geschikte ruimte” volgens Melissa. “Het hotel biedt ook de service aan waarbij ze de zaal aanpassen aan de manier waarop u het in gedachten heeft. Extra ruimtes(breakout rooms red) kunnen ook voorzien worden.  Flexibiliteit en veiligheid staat hier hoog in het vaandel”  vult de salesmanager aan.

Ondanks deze bizarre tijden van corona zit  het managementteam van Dennenhof niet stil. Na de verschillende fases van verbouwingen, ligt er al een nieuw project voor de boeg. In samenwerking met architectenbureau Luc Elsen zijn er volop plannen om het restaurant te verbouwen. “Op dit moment zijn we nog aan het brainstormen en heeft de architect al diverse schetsen klaar” vertelt Seppe De Rooij, schoonzoon en directielid. “Eerst zullen we de kamers in het Gebouw Zuid aanpakken en dan de volgende stap” aldus Seppe die de werkzaamheden zal leiden.

Bent u niet in de mogelijkheid om uw telewerk thuis te doen door spelende kinderen of luidruchtige buren? Dan is er steeds de mogelijkheid om je werk te doen in een van de beschikbare vergaderzalen. Je kan er dus alleen of met collega’s op een rustige plek werken waar je niet door verschillende dingen wordt gestoord.

De vergaderzalen zijn voorzien van al het nodige comfort en kwaliteit. Uiteraard is er ook wifi, technische snufjes en catering ter beschikking. Bent u opzoek naar meer informatie of zou u de details voor een boeking willen bespreken? Dan mag u steeds contact opnemen met de salesafdeling  van het hotel via het nummer 03 663 05 09, of het e-mailadres sales@dennenhof.valk.com.

Sam Rabijns/Marketing&Communicatiesupport AP Hogeschool Antwerpen (Stagiair 1e Q VDV Dennenhof 2021)

Vergaderhotel in Brasschaat – Hotel Dennenhof

Shares

Pin It on Pinterest