All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Van der Valk Hotel Mechelen opent de Patio met het openluchtevenement ‘Tipsy Toucan’!

Op zondag 12 juni vindt de allereerste editie van Tipsy Toucan plaats. Hiermee opent Van der Valk Hotel Mechelen, na een lange winter, opnieuw de ‘Patio’, het gezellige binnenplein van het hotel.

Heerlijk genieten in de Patio

Wie het Van der Valk hotel in Mechelen kent, weet waarschijnlijk ook dat het gebouw in de volksmond ‘den ouwen dok’ wordt genoemd. Den ouwen dok verwijst naar het oude stedelijke zwembad dat in het gebouw was ondergebracht en waar vele Mechelaars vroeger hebben leren zwemmen. Sinds 1997 is het historische gebouw zelfs erkent als beschermd monument. Het unieke pand werd nog niet zo lang geleden volledig gerestaureerd door Van der Valk. Het oude zwembad is behouden gebleven en doet nu dienst als prachtige siervijver. Rond de vijver bevindt zicht de Patio die tijdens de zomermaanden dienst doet als mooie openluchtlocatie voor bijvoorbeeld (bedrijfs)evenementen en huwelijkrecepties.

Feesten in openlucht

Om de Patio dit jaar opnieuw feestelijk te openen, werkt Van der Valk Hotel samen met Grey Goose Vodka. Samen bedachten ze ‘Tipsy Toucan’ (#vivelavodka): een gemoedelijk feestje op zondagnamiddag waar iedereen welkom is! Op deze dag serveert Van der Valk Hotel Mechelen verrassende Grey Goose cocktails, zomerse aperitieven en natuurlijk overheerlijke tapas. Van 15 uur tot 21 uur zorgen plaatselijke DJ’s voor extra veel sfeer en gezelligheid en de zon is ook van de partij. Jij komt toch ook?

Vergaderlocatie in Mechelen – Van der Valk Hotel Mechelen

Shares

Pin It on Pinterest

Ultieme congresstad Zurich: na inspanning ook ontspanning!