All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Van oude boerderij naar toplocatie voor bedrijfsevents – Ruilok

Een nieuw begin in Zeveneken

In het jaar 2013 besloot een gezin uit Laarne een grote stap te zetten. Ze verruilden hun vertrouwde omgeving voor het landelijke Zeveneken, op zoek naar een nieuw avontuur en een plek die hun dromen kon vervullen.

De ontdekking van hun droomhuis

Na een grondige zoektocht vonden ze eindelijk het huis van hun dromen. Het was meer dan zomaar een huis; het was een oase van rust, midden in het groen. De omgeving bood talloze mogelijkheden en beloofde een ideale plek te zijn voor hun kinderen om op te groeien.

Een ideale kindvriendelijke omgeving

Voor de ouders was dit nieuwe hoofdstuk in hun leven niet alleen een verandering van omgeving, maar ook een toewijding aan de toekomst van hun kinderen. De rustige en natuurrijke omgeving was een ideale speeltuin voor avonturen en ontdekkingen,  waardoor hun kinderen de vrijheid hadden om te verkennen en te leren.

Een volledige renovatie van de oude boerderij

Met de jaren begon er echter een nieuw idee te groeien. De oude schuur naast het huis, die dienstdeed als opslagruimte, was de volgende uitdaging die ze wilden aangaan. Het idee was om deze schuur om te vormen tot twee aparte ruimtes: een polyvalente zaal en een goed uitgeruste keuken, geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Een domein vol mogelijkheden

De renovatie van de oude boerderij was een ambitieus project. Maar met toewijding en vakmanschap werd het een schitterende plek met onbeperkte mogelijkheden. Het 12.000 vierkante meter grote domein bood niet alleen ruimte, maar ook talloze aparte buitenruimtes, ideaal voor allerlei gelegenheden.

Feesten en belangrijke momenten

De familie realiseerde zich al snel dat hun huis niet alleen een droomwoning was, maar ook de perfecte locatie om feesten te organiseren en belangrijke momenten in het leven te vieren. Bruiloften, verjaardagen en jubilea kregen een bijzondere betekenis op deze idyllische plek.

Een nieuwe focus op bedrijfsevents

Intussen groeide de focus ook naar bedrijfsevents. De locatie bleek ideaal te zijn voor opleidingen, seminaries en vergaderingen. De rustige omgeving en de moderne faciliteiten maakten het een uitstekende keuze voor zakelijke bijeenkomsten van allerlei aard.

In de loop der jaren had het gezin niet alleen een prachtig huis gecreëerd, maar ook een multifunctionele locatie die dromen in vervulling doet gaan. Hun reis van Laarne naar Zeveneken was een avontuur vol groei, mogelijkheden en gedeelde momenten die nog vele generaties zouden koesteren.

Huiselijke vergaderlocatie met professionele faciliteiten in een groene omgeving nabij Gent – Ruilok Lochristi

Shares

Pin It on Pinterest