All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Vergader in stijl met het exclusief vergaderpakket in de ACEG Koninklijke Loge van Mercure Oostende

In het bruisende Oostende biedt Mercure Oostende een unieke en luxueuze setting voor zakelijke bijeenkomsten. Als een veelzijdige ‘one-stop-shop’ regelt het hotel alles, van locaties en catering tot technische ondersteuning en logistieke coördinatie. Dit overzichtelijke proces wordt gepresenteerd op één factuur, waardoor organisatoren ongestoord hun focus kunnen leggen op het bereiken van hun doelen.

Met hun exclusief vergaderpakket bieden ze nu ook de unieke kans voor een succesvolle en zorgeloze bijeenkomst in de prestigieuze ACEG Koninklijke Loge. Ontdek hieronder wat dit vergaderpakket te bieden heeft en laat hen jouw zakelijk event naar nieuwe hoogten tillen.

Unieke locatie

De ACEG koninklijke loge, op slechts 1,3 km afstand van Mercure Oostende, vormt een uitstekende setting voor professionele ontmoetingen die elegantie en comfort verenigen. De sfeervolle omgeving zal ongetwijfeld bijdragen aan de productiviteit en het welzijn van de deelnemers.

Inbegrepen in het vergaderpakket:

  • Exclusieve vergaderruimte: De ACEG koninklijke loge biedt een afgeschermde en rustige omgeving voor jouw vergadering.
  • Vervoer van en naar het hotel: Om het gemak van de deelnemers te waarborgen, is het vervoer van en naar het hotel inbegrepen.
  • Broodjeslunch: Een smakelijke broodjeslunch wordt gepresenteerd, met zorg samengesteld om de energie van de deelnemers op een hoog niveau te houden. Geniet van een gevarieerd menu, bestaande uit verse soep, lokale zoetigheden, een salad bar en een uitgebreid assortiment van verschillende broodjes. Koffie en frisdranken zijn inbegrepen.
  • Professionele ondersteuning: Hun toegewijd team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlot verloopt en aan al jouw wensen wordt voldaan.

Prijzen en beschikbaarheid:

Dit vergaderpakket is beschikbaar vanaf €67 per persoon, met een minimum van 4 personen. Bijhorende overnachtingstarieven zijn op aanvraag.

Kies voor het vergaderpakket bij Mercure Oostende en combineer zakelijk succes met een vleugje luxe. Boek vandaag nog en maak jouw volgende vergadering een onvergetelijke ervaring.

Meer weten of reserveren?

http://unbouncepages.com/mercureoostende-vergaderpakket/

Stijlvol viersterren hotel met vergaderzalen in hartje Oostende – Mercure Oostende

 

Shares

Pin It on Pinterest