All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Vergaderen in Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2: gewoonweg apart!

Strategische ligging

Het Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2 is centraal gelegen aan de A2 tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid. Het hotel beschikt bovendien over gratis parkeergelegenheden en is met haar dertien zalen – die trouwens allemaal voorzien zijn van grote raampartijen voor natuurlijk daglicht – dé ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst op maat. Met ruim 18.000 m2 aan oppervlakte biedt Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 voor elke aangelegenheid een mooie invulling, hetzij meetings of incentives, congressen of brainstormsessies.

Verrassend

Wat deze laatst activiteit betreft … Uniek zijn dan ook de 5 verrassende brainstormruimtes van het hotel. Deze ruimtes staan helemaal in het teken van een bepaald thema.

Omgeving en sfeer hebben immers een aanzienlijke invloed op de effectiviteit en productiviteit van uw zakelijke bijeenkomst. Deze absolute out-of-the-box omgevingen lenen zich dus perfect als creatieve brainstormlocaties voor uw meeting en zorgen voor meer interactie bij uw deelnemers.

Yellow room

Houdt u van een mentale uitdaging? Kies dan voor de ‘Yellow Room’. De naam verraadt het al … De hele ruimte is geel gekleurd: van plafond tot meubels!

De gele kleur activeert de hersenactiviteit en geeft de spieren een energieboost! Probleem met stilzitten? Trek de gele bokshandschoenen aan en ga de gele bokszak even te lijf … of misschien ziet de wereld er ondersteboven wel helemaal anders uit!

In de natuur

De ‘Jungle’ is voor de echte avonturiers! In deze ruimte worden uw wildste ideeën werkelijkheid. Wist u dat de gekste hersenspinsels vaak leiden tot het beste idee? Deze ruimte kan helemaal naar wens worden ingericht. Dat maakt deze ruimte voor elk type bijeenkomst geschikt!

Ook in de ‘Botanic Garden’ waant u zich in de natuur! Studies tonen aan dat namaaknatuur vergelijkbaar is met de effecten die echte natuur op ons heeft, mits het er levensecht uitziet. En dat is in deze ruimte zeker het geval. Het lijkt wel alsof je de hele dag in het groen hebt vertoefd! Neem daarom plaats in de schommelstoelen om u wiebelend te laten inspireren door de groene omgeving … of kruip op de tafel en mediteer in yogazit om even helemaal uw hoofd leeg te maken voor nieuwe inspiratie…

Rust en gezelligheid

Liever rodelend de vergadering door? Welkom in de ‘Chique Chalet’. Terwijl u neerploft op de zachte stoelen en aanschuift aan de houten tafel kijkt u uit op een schitterend panorama met de Oostenrijkse bergen. Het is alsof u bovenop de berg staat en geniet van de rust en het uitzicht! Een leeg hoofd en ontspannen lichaam zorgen dan ook voor de creatiefste ideeën! Wie weet staat de glühwein wel klaar …

Last but not least is er de ‘Disco’ … Onze Disco twists and shouts u naar de beste creatieve ideeën! Zet de muziek aan, laat u inspireren door de ruimte en de kleuren van de vloer en laat uw gedachten de vrije loop. It’s only rock’n roll, but you will like it!

Overnachten

Wie wil overnachten voor meerdaagse bijeenkomsten kan kiezen uit 4 verschillende kamertypes, van compacte Comfortkamer tot luxueuse Presidential Suite.

In ‘Restaurant Salt’ geniet u verder van heerlijke seizoens- en streekgerechten. Er worden uitsluitend dagverse producten geserveerd. Gaat u liever voor een kleine hap of een borrel? Dan kan u terecht in het ‘M.C. Café’.

Shares

Pin It on Pinterest