All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Vergaderen met zicht op groen, genieten van de rustige parkomgeving, vlakbij ‘t stad? – Mercure Hotels Antwerp

Het elegant 4* hotel MERCURE ANTWERP CITY SOUTH ligt in het hart van het zakendistrict, buiten de LEZ met Antwerp Expo, kunstcentrum De Singel, Hertoghe Park en Olympisch zwemcentrum Wezenberg op wandelafstand.

Het hotel telt 214 kamers, ruim 13 comfortabele vergaderzalen met een capaciteit tot 400 deelnemers, een fitness, sauna én een ruim buitenterras met (winter)BBQ. Met deze troeven zijn de business- en eventmogelijkheden oneindig. Dankzij een recente renovatie, als eerbetoon aan de Olympische Spelen, voel je meteen haar uniek en sportief karakter.

Verwacht je bij Brasserie Coubertinaan Belgische gerechten zoals stoofvlees en vol-au-vent maar ook internationale, Italiaanse en Aziatische smaken zijn vertegenwoordigd op de kaart!

Ook het 4* fashion boutique hotel MERCURE ANTWERP CITY CENTRE werd volledig gerenoveerd en telt 128 kamers, 4 kleinschalige boutique meetingzalen voor events tot 60 personen en een gloednieuw restaurant. Van aankomst tot vertrek staat een verblijf volledig in teken van ‘De Antwerpse Zes’ en de Modegeschiedenis.

De gangen lijken op catwalks, kamers voelen als de loge van modellen en de vergaderzalen werden genoemd naar Antwerpse vedetten. Je waant je in eenoase van rust tussen sfeervolle, kleurrijke bloemen en geniet van zicht op hetstadspark dankzij haar buitenterras. De modebuurt, diamantenwijk en centraal station bevinden zich op een steenworp.

Voor de locals, foodies en Antwerpse stads(park)liefhebbers: Lunet gebruiktdrie drijvende krachten om de driehoekige vorm van het Stadspark in het restaurant te brengen: Lokaal, natuur en passie. Ze werken alleen met verse producten om zo een minimale voetafdruk en afval achter te laten.

GENIET VAN DEZE UITZONDERLIJKE HERFSTPROMOTIE
Full day meeting packages nu vanaf 59€* per persoon

VRAAG HIER JE OFFERTE OP MAAT!

Vergaderzalen en banketzalen – Mercure Antwerp City South

Hotel met vergaderzaal in Antwerpen – Mercure Antwerp City Centre

Shares

Pin It on Pinterest