All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Verhoog de productiviteit dankzij een teambuilding met overnachting bij ibis De Haan!

Is een teambuilding de investering waard? Absoluut! Collega’s die een goede band hebben communiceren beter en dat bevordert de collegialiteit en productiviteit. Het lijkt een gemakkelijke optelsom, maar de praktijk laat vaak iets anders zien. Een sterk team is niet vanzelfsprekend, maar kan wel gebouwd worden! Ibis De Haan helpt je hier graag bij!

De Belgische Kust biedt tal van originele activiteiten die een (h)echte band tussen de teamleden helpen te vormen. Wat dacht je van een golfinitiatie of blokarten op het strand? Het zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten voor een unieke teambuilding in De Haan!

Na de activiteit kan je met jouw team genieten van een heerlijke nachtrust in een van de 83 moderne kamers en kan je ontspannen in onbevangen sfeer! Uiteraard ben je ook welkom in de bar om tot rust te komen na een drukke dag en te genieten van een hapje en een drankje. Samen met jou zorgen ze ervoor dat het een bedrijfsuitje wordt om nooit te vergeten.

Over de organisatie hoef je je geen zorgen te maken. Bij ibis de Haan regelen ze alles van A tot Z. Graag catering bij jouw meeting of het volledige hotel afhuren? Ook dat kan! Vertel hen waar je zin in hebt en zij zorgen voor de volledige invulling!

Interesse in een leuke teambuilding met overnachting? Contacteer hen en ze bekijken samen met jou wat mogelijk is! https://ibisdehaan.be/contact/

Conferentiehotel De Haan – Ibis De Haan

Shares

Pin It on Pinterest