All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Verkoelend vergaderen en overnachten bij Mercure Blankenberge

Ken je dat uitgeputte gevoel tijdens warme dagen, waarbij de concentratie soms ver te zoeken is tijdens een vergadering of seminarie? Dan kunnen ze jou bij Mercure Blankenberge aan zee vast helpen! Dankzij het verfrissende zeebriesje is het namelijk frisser dan in het binnenland!

Vergaderen kan er in de 2 vergaderzalen met elk een capaciteit tot 30 personen. Voor wie een grotere capaciteit wenst kunnen beide vergaderruimtes samen opengezet worden. Beiden zijn voorzien van natuurlijk daglicht, airco, toegang tot WiFi, video-apparatuur en een beamer.

Wil je na jouw vergadering graag nog een frisse duik nemen om even te ontspannen en af te koelen? Kies dan voor het strand op slechts 700 meter van het hotel of het rooftopzwembad met prachtig zicht over de stad. Om een goede nachtrust te garanderen kan je bovendien ook genieten van airco op de kamer. Je vindt er vast de concentratie terug!

Overtuigd voor jouw volgend (residentieel) seminarie? Contacteer hen en ze bekijken samen met jou wat mogelijk is! https://mercureblankenberge.be/nl/p/contact

Locatie voor seminaries Blankenberge – Mercure Hotel Blankenberge

Shares

Pin It on Pinterest