All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Vier de 2e verjaardag van nhow Brussels met een artistieke workshop

nhow Brussels, de creatieve hub van Brussel, kondigt met veel plezier zijn tweede verjaardag aan op 17 juni. Om deze speciale mijlpaal te vieren, werkt nhow Brussels samen met ‘Paintlybe’ om een boeiende schilderworkshop te organiseren. Als onderdeel van hun unieke concept, nodigt nhow Brussels gasten uit om zich te overgeven aan een artistiek moment, waardoor deze gedenkwaardige dag nog opmerkelijker wordt. Het evenement vindt plaats in de graffiti ontbijtruimte van 15:00 tot 18:00 uur.

Details van het evenement:
De schilderworkshop, georganiseerd door nhow Brussels en Paintlybe, wordt een spannende en meeslepende ervaring voor zowel kunstliefhebbers als beginners. Deelnemers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en verschillende technieken leren onder begeleiding van ervaren kunstenaars. Of je nu een ervaren schilder bent of gewoon graag je artistieke kant wilt verkennen, deze workshop belooft een plezierige en verrijkende ervaring te worden.

Plaats en tijd:
Het evenement vindt plaats in de graffiti ontbijtruimte van nhow Brussels, wat een levendige en inspirerende ambiance biedt voor de workshop. Van 15:00 tot 18:00 uur op 17 juni komen de deelnemers samen om zich te mengen in de wereld van de kunst, omgeven door de unieke artistieke sfeer van de Creative Hub.

Boekingsinformatie:
Om je plek voor deze spannende schilderworkshop veilig te stellen, zorg ervoor dat je vooraf je plaats reserveert. Inschrijven kan via de volgende link:
https://xceed.me/fr/brussels/event/sip-paint-by-paintly-21%E2%80%93128085/channel%E2%80%94paintlybe
Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een wereld van creativiteit en de 2e verjaardag van nhow Brussels te vieren in goed gezelschap.

Feest met kunst en muziek:
Naast de schilderworkshop zorgt nhow Brussels voor een levendige en boeiende omgeving met muziek en een ambiance die de artistieke sfeer aanvult. Deelnemers kunnen genieten van het gezelschap van gelijkgestemde individuen terwijl ze zich uitdrukken door middel van kunst, allemaal vergezeld van de perfecte soundtrack om hun creatieve reis te inspireren.

De tweede verjaardag van nhow Brussels is een gelegenheid om de levendige geest van creativiteit te vieren die binnen de muren wordt gevoed. Door samen te werken met Paintlybe wil nhow Brussels een unieke en meeslepende schilderworkshopervaring bieden voor mensen met een gedeelde passie voor kunst. Mis de kans niet om deel uit te maken van dit speciale evenement en begin aan een artistieke reis die inspiratie en plezier belooft. Reserveer vandaag nog uw plaats en bereid u voor op een onvergetelijke viering van kunst, muziek en de innovatieve geest van nhow Brussels.

Uniek vergadering concept – nhow Brussels Bloom

 

Shares

Pin It on Pinterest