All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Vijf jaar van Luxe, Gastvrijheid en Succes: Pillows Grand Boutique Hotel Reylof viert 5-jarig jubileum

Gent, België* — Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, een icoon van elegantie en gastvrijheid in Gent, viert met trots zijn vijfjarig jubileum. Sinds de opening in 2018 heeft het hotel onophoudelijk bewezen een unieke bestemming te zijn voor zowel zakelijke bijeenkomsten als ontspanning in het hart van deze historische stad.

Hoogwaardige service en moderne voorzieningen

Ons elegante Pillows Reylof hotel, op een steenworp afstand van het historische centrum, biedt de ideale locatie voor efficiënte vergaderingen. Met vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 100 personen en culinaire opties tijdens uw bijeenkomst, heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

We blikken met trots terug op onze groei, waaronder de opening van Olivier Le Petit Bistro en de erkenning van LOF Restaurant door Gault&Millau, met een indrukwekkende score van 13/20 en een koksmuts in de meest recente gids. Het succes van Pillows Gent heeft ons geïnspireerd om verder te groeien.

De horizon verbreden

Onze Pillows hotelcollectie blijft zich ontwikkelen en bloeien. Met de komst van ons eerste 5-sterrenhotel, het Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam, groeit onze hotelcollectie naar 6 hotels in Nederland en België. Waar beide restaurants in het hotel erkenning hebben gekregen van Michelin en Gault&Millau.

Dit najaar zullen we de deuren openen van Inter Scaldes onder de Pillows Hotel collectie, ons eerste Michelinrestaurant, gecombineerd met een intiem Boutique hotel.

We danken onze gewaardeerde gasten en partners voor hun voortdurende steun in deze reis van vijf jaar, en we kijken ernaar uit om samen nog vele jaren van succes en herinneringen te creëren.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met:

*Pillows Grand Boutique Hotel Reylof Gent*

Adres: Hoogstraat 36, 9000 Gent, België

Telefoon: +32 9 235 40 70

Website: www.pillowshotels.com/gent

Over Pillows Hotels

De Pillows Hotels en restaurants van het label zijn gevestigd op de mooiste locaties in Nederland en België, zowel in stadscentra als omgeven door schitterende natuur. Sinds de start in 2017 zijn de volgende hotels en restaurants geopend: Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch en Coperto Restobar in Zwolle (2017), Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, restaurant LOF en Olivier Le Petit Bistro in Gent (2018), Pillows City Hotel Brussels Centre in Brussel (2020), Luxury Boutique Hotel aan de IJssel en restaurant IJssel in Deventer (2021), Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en Restaurant van Oost en Spring Brasserie (2022), Restaurant The Living Bar & Bistro in Brussel (2023). Pillows valt onder International Hotel Management Group, dochteronderneming van Amerborgh, opgericht door Alex Mulder

Vergaderlocatie in Gent – Pillows Grand Boutique Hotel Reylof

Shares

Pin It on Pinterest