VoKa wisselt in stijl van voorzitter en DM&S zorgt voor de perfecte organisatie

Begin september liep het voorzittersmandaat van Michel Delbaere bij Voka af. D’M&S Events zorgde er mee voor dat de fakkel feestelijk werd doorgegeven aan Paul Kumpen.

High profile event

Nadat we eerder al het politieke jaar mee hadden afgetrapt (zie case De Rentree), organiseerden we voor werkgeversorganisatie Voka op maandag 5 oktober een apart evenement om de recente voorzitterswissel officieel bekend te maken. Meer dan 400 genodigden, waaronder vele nationale en Vlaamse politici, CEO’s en bestuursleden, werden in Hotel de la Poste van Tour & Taxis getrakteerd op een nooit gezien vip-event.

Dynamische animatie

D’M&S Events stond in voor de volledige organisatie. We ontvingen de gasten in stijl en maakten met onze video’s en animaties van de show, gepresenteerd door Phara De Aguirre, een aangenaam audiovisueel spektakel. De speeches van de oud-voorzitter en zijn opvolger, de toespraken van Paul graaf Buysse (Ondernemend Vlaanderen) en de boodschap van premier Charles Michel kregen zo bovendien een boeiende dynamiek.

Na de overhandiging van een Liber Amicorum aan Michel Delbaere werd de avond gepast afgesloten met een walking dinner, het perfecte netwerkmoment.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-64020-event-agencies-organisatie-van-unieke-events–dms-live.html

Shares

Pin It on Pinterest