All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Wat is er nieuw bij Radisson Blu Hotel, Hasselt?

De Twee Torens! De Hasseltse term voor het Radisson Blu Hotel, Hasselt en Park Inn by Radisson Hasselt. Deze iconische en tevens hoogste gebouwen van de stad bieden een indrukwekkend uitzicht over het stadscentrum en zijn intern met elkaar verbonden. Het Green Key hotel heeft 126 recent gerenoveerde kamers waaronder; 14 professionele vergaderzalen waaronder de prachtige Sky vergaderzalen. Flexibele, hybride en gemakkelijk te combineren vergaderzalen staan bij het hotel voorop. Verder heeft dit moderne hotel een sterke Wi-Fi verbinding en ondergrondse parkeergelegenheid met enkele oplaadpunten voor elektrische voertuigen op aanvraag. Verder zijn er tal van interessante faciliteiten die het verblijf van zakenreizigers naar een hoger niveau tillen.

Ervaar de gloednieuwe hotelkamers

Nadat eerder de Belgische schilder Jan Van Eyck centraal stond, is het nu getransformeerd naar een frisse Scandinavische ‘Look and feel’ met oog voor detail. Men kan zich laven aan drie soorten kamers, waarvan een upgrade naar superior kamers en suites mogelijk is. Aan de speciaal ingerichte ‘working desk’ kunnen zakenreizigers ongestoord verder werken en ook ontspannen genieten van het prachtige uitzicht.

Van lounge tot trendy rooftop bar

Ook de voormalige Sky Lounge is heropend met een nieuw concept inclusief high class barbeleving. Bon’Air Rooftop Bar gevonden door ‘Good Air’ op de panoramische top van de stad. Het ontwerp is speciaal ontwikkeld om uw bar ervaring naar alle comfort te brengen. Dit vanwege de gezellige setting, gedimde sfeerverlichting, exclusieve en conceptuele drank selectie met een focus op landmark speciale cocktails. Deze rooftop bar bevindt zich op de 19de verdieping en is gemakkelijk bereikbaar via de Sky lift, gelegen aan de hotelreceptie van het Radisson Blu Hotel, Hasselt.
U kunt de rooftop bar ook privatiseren voor eventuele personeels- en huwelijksfeesten, presentaties en afterworks. Bereid u voor op het opstijgen … en een geweldig verblijf!

#meetings #events #meetinhasselt #feelthedifference #skyhigh #exclusive #exquisite #comfortable #eventonline

De hoogste vergader- en evenementenlocatie van Limburg – Radisson Blu Hotel Hasselt

 

Shares

Pin It on Pinterest