All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Wat koop je voor een man die alles al heeft? Mission Impossible? 3 Inspirerende ideeën. Mission Accomplished!

De all-in-one MEN³ aftershave en (baard) balsem met pocketparfum.

Dé perfecte cocktail voor iedere man die zijn huid, baardstreek en baard gezond wil houden met een onweerstaanbare mannelijk aantrekkelijke geur. Een ‘final touch’? Spray de MEN3 Pocket parfum  op de binnenkant van je jas, sjaal of zakdoek. De ideale metgezel voor de man on the go en gemakkelijk na te vullen.

Voor hem en zijn partner SilkSolution

Een goede slaap hygiëne is essentieel voor huid en haar. SilkSolution is daarom zeker geen overbodige luxe. Door te slapen op een medischzijden kussensloop blijven huid, haar en baard gezond. Extra voordelen: haarverlies & nachtzweten verminderen. Pure zijde is warm in de winter en koel in de zomer. SilkSolution heeft bovendien een merkbaar gezondheidsvoordeel bij Astma, Allergie, Eczeem… en is het ideale natuurlijke middel tegen huisstofmijt. *100% – 25 momme moerbei

Tip : one for him and one for you … and one for your parents too

Voor elke man die er energiek en verzorgd wil blijven uitzien: MEN³ time out Moisturizer: deze niet vette all-in one gel crème gaat zijn huid beschermen, hydrateren, verzorgen en huidveroudering vertragen. Keep it simple!

Voor Exclusieve Relatiegeschenken zijn er leuke lucratieve mogelijkheden. Hiervoor kan je rechtstreeks contact opnemen met Katleen. Katleen@cosmentis.com – +32 479458359. Deze kunnen binnen de 4 werkdagen geleverd worden.

Shares

Pin It on Pinterest