All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Way2events heeft opnieuw haar innovatiekracht getoond door het recente SD Worx Nieuwjaarsfeest naar een ongekend niveau te tillen

Niet tevreden met ‘gewoon memorabel’, streeft Way2events naar grensverleggende en trendcreërende ervaringen, waarbij elk evenement wordt omgetoverd tot een explosie van belevenissen die verder gaan dan de verwachtingen. Deze onderscheidende aanpak is het resultaat van een langdurige samenwerking met SD Worx Belgium, waarbij Way2Events al voor het derde opeenvolgende jaar een groots personeelsfeest heeft georganiseerd.

“Be a Spark”: Een Evenement dat Inspireert

Het thema van dit jaar, ‘Be a Spark’, weerspiegelde direct de kernwaarde van SD Worx: het creëren van een plezierige en stimulerende werkomgeving. Dit thema werd naadloos geïntegreerd in alle aspecten van het evenement, waardoor het een verlengstuk werd van de bedrijfscultuur van SD Worx.

Ongekend Hoge Opkomst en Innovatieve Ruimte-Indeling

Het resultaat was verbluffend! Het evenement mocht dit jaar een recordaantal van 2000 gasten verwelkomen, een aanzienlijke toename ten opzichte van het voorgaande jaar. De Nekkerhal werd voor het tweede opeenvolgende jaar op innovatieve wijze ingericht met duurzaam en trendy meubilair, een indrukwekkende sailcloth tent van 10m-22m, een spectaculair podium, 5 bars, 15 cateringstanden en een scala aan animaties en activiteiten. Alles om de feestvierders een onvergetelijke avond te bezorgen.

Onze Visie op Bedrijfsevenementen

Bij Way2events beschouwen we personeelsfeesten als de levensader van een bloeiende bedrijfscultuur. Ze zijn meer dan bijeenkomsten; het zijn momenten waar magie gebeurt en collega’s een familie worden. Gelach dat galmt door de hallen, ontspanning in elke handdruk – dat is onze handtekening. We creëren niet zomaar evenementen; we smeden het sociale weefsel dat teams sterker en gelukkiger maakt, diep verbonden in vreugde en samenhorigheid.

Eventbureau voor bedrijven – Way2events

Shares

Pin It on Pinterest