All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Welkom bij het meest sprankelende nieuwjaars evenement van 2023! – The Jibe

The Jibe nodigt jou uit in samenwerking met Riverside Antwerp om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen tijdens het exclusieve Nieuwjaarsdiner op Linkeroever.

Diner met Uitzicht 

Om 19u opent The Jibe de deuren voor een onvergetelijke avond. Geniet van een heerlijk uitgebreid diner met een adembenemend uitzicht op de Schelde en de schitterende skyline van Antwerpen. De gasten worden van harte verwelkomd vanaf 19u, waarna iedereen samen aan tafel gaan om 19u30. Het diner kost €150 per persoon (hier kan ook nog supplement van wijnen worden bijgekocht) en je kunt het menu bekijken via de onderstaande link.

Het Feest van het Jaar!

Om 23u gaat het echte feest van start! Laat je meeslepen door de opwindende sfeer terwijl we aftellen naar het nieuwe jaar. We beloven een avond vol plezier, muziek en dans. En om klokslag middernacht bieden we je een spectaculair uitzicht op het vuurwerk boven Antwerpen.

Zorg ervoor dat je deze onvergetelijke avond niet mist! Reserveer snel je plek voor het Nieuwjaarsevenement bij The Jibe. Dit is dé manier om 2023 op een geweldige manier te beginnen.

Datum: 31 december 2023

Tijd: Diner start om 19u30, Feest begint om 23u

Prijs: €150 per persoon voor het diner

Locatie: The Jibe, Linkeroever, Antwerpen

Klik op onderstaande link om je plek te reserveren en het menu te bekijken: https://thejibe.be/oudjaar/

Kom en vier met The Jibe! Laten we samen toasten op een schitterend nieuw jaar vol vreugde en succes. The Jibe kijkt ernaar uit om deze speciale avond met jullie door te brengen.

Moderne en veelzijdige evenementenruimte in een prachtig decor aan het water in Antwerpen – The Jibe

Shares

Pin It on Pinterest