All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Yannick Bouts wordt nieuwe General Manager La Réserve

Na nauw betrokken te zijn geweest bij het succes van toplocaties zoals Tafelrond, Auberge du Pecheur, The Fourth, La Butte aux Boisn Château de Vignée en recentelijk Kasteel van Ordingen, wordt Yannick Bouts de nieuwe General Manager van La Réserve in Knokke. Over de jaren heen heeft hij naam en faam verworven in het hotelwezen en gastronomie. Zijn streven naar perfectie en zijn oog voor detail hebben het verschil gemaakt bij voornoemde toplocaties.

Zijn taak bij Kasteel van Ordingen zat er sneller op dan verwacht. “Succes bereik je niet alleen, maar met de juiste mensen om je heen. Daarom moet je ervoor zorgen dat je medewerkers op topniveau staan en je heel je team meetrekt om het beoogde resultaat te bereiken.” Met deze insteek vangt Yannick Bouts dan ook zijn recentste uitdaging aan als GM  van La Réserve, eigendom van Marc Coucke en Bart Versluys.

“Soms komt er een opportuniteit langs die je moet grijpen. De ambities liggen geweldig hoog en bij La Réserve mag ik samen met Mathieu Maertens, COO La Réserve, doen waar ik het best in ben: het nastreven van het hoogste kwaliteitsniveau van logies, gastronomie en wellness naar de wensen van de meest veeleisende gast. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen. Begin juli gaan we open na een totale renovatie. Elke vierkante centimeter wordt onder handen genomen. Met La Réserve willen we echt naar het hoogste niveau gaan. Alles wat ik gaandeweg heb geleerd, ga ik inzetten. 

Niemand minder dan Peter Goossens zal verantwoordelijk zijn voor het restaurant. Ik denk dat we elkaar goed aanvullen om het hoogste niveau te kunnen halen. 

The perfect match! 

We gaan knallen!,” aldus de kersverse GM van La Réserve.

Shares

Pin It on Pinterest