All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Zebra Woods is terug @ de Zebrastraat

Na 2 jaar afwezigheid maakt het Zebra team zich terug klaar voor een onvergetelijke, extra lange, zesde editie van dit unieke, winterse muziekfestival in de magische concerttent van Zebrastraat. Tussen 27 en 30 december en 3 en 8 januari zal het binnenplein verwarmd worden met een prachtig decor samen met muziek van topartiesten.

Net als vorige edities zal er niet enkel een hoofdoptreden in de tent zijn, maar starten ze de avond met een voorprogramma en eindigen ze met een afterparty in het Zebra Café, beiden geselecteerd door de hoofdact van de avond.

De sets in Zebra Café zijn vrij toegangelijk voor iedereen. Ze starten telkens om 17u30 met drinks en food, het voorprogramma start om 19u en de afterparty om 22u.

Hierbij al de eerste twee namen op de 10-daagse Zebra Woods affiche:

29/12: Absynthe Minded

30/12: Axelle Red

Binnenkort meer nieuws! Hou zeker de social media kanalen en website in de gaten.

Nieuw dit jaar is dat ze Zebra Woods afsluiten op 08.01 met de winnaar van Showcase#Music.

Uit de reeks van concerten van het voorbije jaar, waarbij 20 beloftevolle groepen opgetreden hebben in het Zebra Café, wordt de winnaar bepaald door zowel de publieksjury (online voting), als door een professionele jury. De winnaar mag optreden op het hoofdpodium van Zebrawoods op 08.01. Ook zij nodigen een support act en een DJ uit voor de closing party. Stemmen hiervoor kan nog steeds op www.zebrashowcase.be.

Meer info & tickets beschikbaar via www.zebrawoods.be
Vragen? Contacteer louise@zebrastraat.be

Conferentielocatie centrum Gent – Zebrastraat

Shares

Pin It on Pinterest