All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Zon overgoten editie van #micellorca23!

In 2017 zijn we voor het eerst met klanten uit de MICE-industrie naar Mallorca gereisd voor onze eerste #micellorca-editie. Ondertussen hebben we al zes edities georganiseerd en is ons publiek veel breder geworden. Dit fantastische project heeft veel bereikt, waarbij de hoogtepunten de twee benefietedities voor de Stichting tegen Kanker waren, waarbij bijna € 90.000 werd ingezameld. Ook onze legendarische edities met bekende gasten zoals Sven Nys en Saartje blijven bij.

Voor onze (voorlopig) laatste editie zijn we teruggekeerd naar de regio waar het allemaal begon, met als uitvalsbasis het prachtige gerenoveerde St-Regis. We hadden drie fantastische ritten gepland en hadden het geluk dat het volop zomer was. Drie ritten in volle zon, die ons 300 km en 4000 hoogtemeters opleverden. De #micellorca23-groep bewees nogmaals dat sport mensen samenbrengt, en als ondernemer ben ik enorm trots op dit geweldige concept. Samen hebben we onze grenzen verlegd, gelachen en gestreden tegen de uitdagingen, en zoals steeds ondersteund door het professionele team van Rompelberg. Train like a pro dus.

Voorlopig houden we #micellorca in de koelkast, maar we komen terug met een zeer speciale editie in 2025, ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Eventonline. Blijf trainen en vergeet niet, to keep the right balance, you have to keep on peddling.

Shares

Pin It on Pinterest

Ultieme congresstad Zurich: na inspanning ook ontspanning!