All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Group Engels, Moore Belgium en Rantour verrassen klanten met een op maat gemaakte WP The Dinnershow

Ieder jaar kun je in Het Witte Paard Theater in Blankenberge van oktober tot juni terecht voor WP The Dinnershow. WP The Dinnershow is een 4 uur durende muzikale show vol humor, dans en internationale acrobatische acts. Tijdens de show wordt een 3-gangenmenu geserveerd.

‘Nieuw is dat méér en méér bedrijven deze dinnershow gebruiken als kapstok voor hun jaarlijks klantenevenement’, vertelt Frederic Loots ons, Directeur van WP Hotels en Events.  ‘In april  mochten we zowel Moore Belgium, Group Engels als Rantour in het Witte Paard theater verwelkomen. We passen – in samenspraak met het bedrijf – de show lichtjes aan, zodat het organiserende bedrijf hun boodschappen naar hun klanten kunnen meegeven.

Doordat de shows bestaat uit 3 delen waar men na ieder deel een voor-, hoofd- en nagerecht opgediend krijgt, is er ruimschoots de tijd om te praten en netwerken met de klanten. Een op maat gemaakte WP The Dinnershow, kan reeds vanaf 50 personen tot zo’n 300 personen. WP Hotels en Events biedt ook beperktere formules aan, geïntegreerd tijdens de algemene shows vanaf 10 personen.

Benieuwd hoe dit er uit zou zien? Bekijk hier de aftermovie van Group Engels: https://www.youtube.com/watch?v=RCFI1tghx2Q&t=8s

Mieke Van Aerde, executive director van Moore Belgium: “Het is niet voor de eerste en zal zeker niet voor de laatste keer zijn dat we vanuit Moore met WP Hotels & Events samenwerken. Vanaf de eerste kennismaking met het team van WP Hotels & Events mochten we een heel open, constructieve, professionele en positieve samenwerking ervaren! Echte toppers waar we al vele memorabele momenten voor onze teams mee gecreëerd hebben!”

Interesse? Dit concept is het hele jaar door mogelijk! Neem vrijblijvend contact op met charlottel@wphotelsevents.be voor meer informatie.

Het Witte Paard Theater

Shares

Pin It on Pinterest

Ultieme congresstad Zurich: na inspanning ook ontspanning!